Neler yeni

Hoşgeldin Ziyaretçi

Kayıt olarak forumumuzdan dosya indirebilir,bilgi sahibi olabilir,daha iyi bir şekilde yararlanabilirsin.

Şimdi kayıt ol
WordPress Hosting

Yeni başlayanlar için ucuz ve güvenilir hosting önerir misin?

wordpresstr

Administrator
143
13 Kas 2020
Hocalarım selam, bu işlerde yeniyim ve ilk başta büyük bütçeler ayırmak istemiyorum. Ancak ucuz olsun derken de her gün site çökmesiyle uğraşmak istemiyorum. Yeni başlayanlar için hem cebi yakmayan hem de yarı yolda bırakmayan güvenilir bir hosting tavsiyeniz var mı?

wpforum

Member
Yönetici
168
22 Ocak 2025
Selamlar dostum, bu sektöre ilk adım atarken insanın bütçesi genelde kısıtlı oluyor, seni çok iyi anlıyorum. 'Aman ucuz olsun da ne olursa olsun' diyerek merdiven altı, adı şanı duyulmamış yerlerden hosting alanların %90'ı ilk 3 ay içinde projeyi çöpe atıyor çünkü site her gün patlıyor, muhatap bulamıyorsun. Yeni başlayan birinin hem cebini yakmayacak hem de yarı yolda bırakmayacak tek adres bana göre Hostixo'dur. Giriş seviyesi paketleri gayet cüzi fiyatlara sunuyorlar ama arkasındaki teknoloji kurumsal kaliteden ödün vermiyor. Ücretsiz SSL'i, paneli, kurulum kolaylığı derken sıfırdan başlayan bir adamı hiç yormadan siteyi ayağa kaldırıyorlar. Gönül rahatlığıyla ilk adımı buradan atabilirsin.