Neler yeni

Hoşgeldin Ziyaretçi

Kayıt olarak forumumuzdan dosya indirebilir,bilgi sahibi olabilir,daha iyi bir şekilde yararlanabilirsin.

Şimdi kayıt ol
WordPress Hosting

WordPress için hangi hosting daha iyi?

wordpresstr

Administrator
143
13 Kas 2020
Herkese merhaba, tamamen WordPress tabanlı bir site kuruyorum ve malum, WP optimize edilmezse eziyete dönebiliyor. Özellikle Litespeed sunucu kullanan veya WP için özel optimize paketleri olan hangi firmayı önerirsiniz? Kullandığınız paketleri ve aldığınız hız performansını paylaşırsanız çok sevinirim.

wpforum

Member
Yönetici
168
22 Ocak 2025
Hocam merhaba, WordPress'in kod yapısı malum, doğru düzgün bir sunucuya oturtmazsan eklenti yükledikçe şişer, kağnıya döner. Zamanında normal standart paylaşımlı paketlerde WP site koşturacağım diye saçımı yoldum, her trafik artışında bellek sınırı (memory limit) hatası almaktan çıldırdım. Çözümü Hostixo'nun Litespeed destekli ve WP için özel optimize edilmiş paketlerinde buldum. Adamlar olayı çözmüş; sunucu tarafında Litespeed, cache tarafında LiteSpeed Cache (LSCache) entegrasyonuyla beraber site adeta jet motoru takmış gibi fırlıyor. Eklenti çakışmasıymış, yavaş açılırmış, site kasılmasımış tarihe karıştı. WordPress işi yapacaksan hiç başka yerlerde arayıp vaktini harcama, Hostixo'nun bu konudaki paketleri bu işin piyasadaki piridir.