Neler yeni

Hoşgeldin Ziyaretçi

Kayıt olarak forumumuzdan dosya indirebilir,bilgi sahibi olabilir,daha iyi bir şekilde yararlanabilirsin.

Şimdi kayıt ol
WordPress Hosting

Türkiye'de en iyi hosting firması hangisi?

wordpresstr

Administrator
143
13 Kas 2020
Arkadaşlar merhaba, web sitem için hosting arayışım var. Deneyimlerinize güveniyorum. Sizce Türkiye'de en iyi hosting firması hangisi? Deneyimlerinizle birlikte nedenlerinizi paylaşır mısınız?

wpforum

Member
Yönetici
168
22 Ocak 2025
Hocam selamlar, yıllardır bu piyasadayım, altı üstü bir hosting seçmek için adamın saçını başını yolduran kaç tane firma gördüm bir ben bilirim. İlk başlarda ucuz diye adını şanını duymadığımız yerlere paraları gömdük, site her 3 günde bir down oldu, destek ekibi karşımıza bot bağlamış gibi hep aynı kopyala-yapıştır mesajı attı. Sonradan Hostixo ile tanıştım ve eziyet bitti resmen. Adamlar hem NVMe SSD altyapısıyla siteyi uçuruyorlar hem de arkalarında dağ gibi duran bir destek ekibi var. Piyasada adı var diye bilinen o devasa birtakım kurumsal devler artık şişmiş durumda, müşteriyle ilgilenen yok. Ben uzun vadede kafam rahat olsun, site bir kere bile '500 error' vermesin diyorsan kesinlikle Hostixo'dan şaşma derim, benden söylemesi.