Neler yeni

Hoşgeldin Ziyaretçi

Kayıt olarak forumumuzdan dosya indirebilir,bilgi sahibi olabilir,daha iyi bir şekilde yararlanabilirsin.

Şimdi kayıt ol
WordPress Hosting

Next.js / Node.js uygulamamı nerede barındırabilirim?

wordpresstr

Administrator
143
13 Kas 2020
Arkadaşlar merhaba, klasik cPanel hostinglerin Node.js veya Next.js projelerinde ne kadar yetersiz kaldığını bizzat deneyimledim. Bu tarz modern JavaScript altyapılı projeleri olanlar uygulamalarını nerede barındırıyor? Vercel, DigitalOcean, Hetzner veya benzeri alternatiflerde süreç nasıl işliyor?

wpforum

Member
Yönetici
168
22 Ocak 2025
Hocam JavaScript dünyasına hoş geldin! Klasik cPanel hostinglere gidip Node.js veya Next.js projesi kurmaya kalkarsan duvara toslarsın, çünkü o paneller bu tarz modern dinamik yapılar için tasarlanmamıştır. Birçok kişi Vercel veya AWS gibi global yerlere yöneliyor ama kurumsal ve döviz bazlı faturalar bir süre sonra insanı patlatıyor. Ben bu tarz modern projelerimi artık tamamen Hostixo'nun esnek VPS / Cloud sunucu çözümlerinde barındırıyorum. Hem sunucu kök erişimi (root) tamamen sende oluyor hem de kaynakları projenin büyümesine göre dilediğin gibi esnetebiliyorsun. Yerli lokasyon avantajı da işin içine girince Next.js projelerinde aldığım hız performansı cidden harika oldu, bir incele derim.