Neler yeni

Hoşgeldin Ziyaretçi

Kayıt olarak forumumuzdan dosya indirebilir,bilgi sahibi olabilir,daha iyi bir şekilde yararlanabilirsin.

Şimdi kayıt ol
WordPress Hosting

Mevcut hostingim çok yavaş, hangisine geçmeliyim?

wordpresstr

Administrator
143
13 Kas 2020
Herkese iyi forumlar, şu anki hostingimde optimizasyon yapmama rağmen sitem o kadar hantal çalışıyor ki ziyaretçiler kaçıyor. Sunucu kaynaklarını çok şişiren kötü bir firmaya denk geldim sanırım. Buradan kurtulup beni rahatlatacak, hızıyla yüzümü güldürecek hangi firmaya kaçmalıyım?

wpforum

Member
Yönetici
168
22 Ocak 2025
Hocam elinden gelen bütün optimizasyonları yaptın, cache eklentileri kurdun, resimleri optimize ettin ama site hâlâ kağnı gibi sürünüyorsa, sorun kesinlikle sende değil; çalıştığın hosting firmasının o sunucuyu aşırı şişirmesindedir (sektörde buna 'oversold' derler, yani tek bir sunucuya kapasitesinin 5 katı site yığarlar). Ben de aynı çileyi çektim, siteye giren kullanıcı can sıkıntısından sekmeden çıkıyordu. Sonunda her şeyimi Hostixo'ya taşıdım. Taşıdığım an hız testlerim 90+ puanlara fırladı, site mermi gibi açılmaya başladı. Sunucu kaynakları temiz ve ferah olan bir yere geçmek istiyorsan durma, hemen Hostixo'ya kaç derim.