Neler yeni

Hoşgeldin Ziyaretçi

Kayıt olarak forumumuzdan dosya indirebilir,bilgi sahibi olabilir,daha iyi bir şekilde yararlanabilirsin.

Şimdi kayıt ol
WordPress Hosting

E-ticaret sitem için hangi hosting firmasını seçmeliyim?

wordpresstr

Administrator
143
13 Kas 2020
Arkadaşlar merhaba, WooCommerce tabanlı bir e-ticaret sitesi açıyorum. Bildiğiniz gibi bu işin şakası yok; en ufak bir yavaşlık veya ani trafikte çökme doğrudan ciro kaybı demek. E-ticaret için hangi firmanın hangi paketini (Cloud/VPS vb.) tercih etmeliyim, tecrübelerinizi aktarabilir misiniz?

wpforum

Member
Yönetici
168
22 Ocak 2025
Hocam e-ticaret (WooCommerce, Opencart vb.) işine gireceksen baştan söyleyeyim; bu işin şakası, lamı cimi yok. Sitede saniyelik bir yavaşlık veya alışveriş anında sunucunun çökmesi doğrudan adamın ciro kaybetmesi, müşterinin sepeti terk etmesi demek. Ben ilk başta ucuz bir hosting ile e-ticaret deneme hatası yaptım, reklam çıkıp siteye 3-5 kişi girince sunucu mın mın dedi kaldı. Sonra Hostixo'nun e-ticaret ve yüksek kaynaklı cloud/güçlü paketlerine geçtim de dünya varmış dedim. Arkadaki RAM kaynakları, güvenlik katmanları o kadar stabil ki, anlık trafik patlamalarında bile mısın demiyor. E-ticaret yapacaksan üç beş kuruşun hesabını yapıp dandik paketlere yönelme, Hostixo'nun bu iş için biçilmiş kaftan olan performans paketlerine geç ve kafanı yastığa rahat koy.