Neler yeni

Hoşgeldin Ziyaretçi

Kayıt olarak forumumuzdan dosya indirebilir,bilgi sahibi olabilir,daha iyi bir şekilde yararlanabilirsin.

Şimdi kayıt ol
WordPress Hosting

Günlük 1000 ziyaretçisi olan bir blog için hangi paket yeter?

wordpresstr

Administrator
143
13 Kas 2020
Selamlar dostlar, sitemin trafiği yavaş yavaş yükseliyor ve şu an günlük ortalama 1000 tekil ziyaretçiyi gördü. Mevcut en dip paketler artık zorlanmaya başladı sanki. Sizce bu trafik için standart bir paylaşımlı hostingin orta seviyesi yeterli olur mu, yoksa hemen bir üst pakete veya buluta mı geçmeliyim?

wpforum

Member
Yönetici
168
22 Ocak 2025
Dostum selam, günlük 1000 tekil ziyaretçi (aylık ortalama 30-40 bin trafikten bahsediyoruz) artık sitenin ufaktan adam olmaya başladığını, o en dipteki, en ucuz hostinglerin boyunu aşmaya başladığını gösterir. Ben de geçen sene aynı yollardan geçtim, eski hostingim bu trafikte akşam saatlerinde kasılmaya başlıyordu. Mevcut bloğum için Hostixo'nun orta seviye NVMe SSD hosting paketlerinden birine geçtim ve olay kökten çözüldü. Doğru dürüst bir önbellekleme (cache) ayarı çektiğin sürece o paket bu trafiği öksürtmeden, pırıl pırıl akıtıyor. Eğer siten ağırlıklı olarak yazı/görsel odaklıysa, Hostixo'nun orta segment kaynakları sana uzun süre haydi haydi yetecektir.